Dabar yra Tre Geg 22, 2013 12:38 pm Išplėstinė paieška
Moderatoriai: Donatas, pavlito, rolandziukas
Simas_GSi rašė:sveiki,
ar gali buti, kad temperatura labai nestabili? kai vaziuoju greitkeliu, tai temperaturos rodykle buna ant pirmos padalos, o kai stoviu kamstyje, tai pakyla iki paskutinio balto bruksniuko. as niekad nevazinejes su opeliu, visa gyvenima hondoje praleides, tai ir nezinau ar cia normalu. mano automobilis opel astra gsi 85 kw. dekui uz nuomones
T_Spark rašė:Simas_GSi rašė:sveiki,
ar gali buti, kad temperatura labai nestabili? kai vaziuoju greitkeliu, tai temperaturos rodykle buna ant pirmos padalos, o kai stoviu kamstyje, tai pakyla iki paskutinio balto bruksniuko. as niekad nevazinejes su opeliu, visa gyvenima hondoje praleides, tai ir nezinau ar cia normalu. mano automobilis opel astra gsi 85 kw. dekui uz nuomones
Toks jausmas, jog termostatas ir ventiliatorius/temp.daviklis parÄjÄs
Simas_GSi rašė:man irgi pirma mintis buvo termostatas. labai sudetinga ji ten pakeisti? o ta davikli kur rasti ir kaip patikrinti ar jis veikia? o jei neveikia yra ju pirkti? penktadienio nakti nakvosiu garaze, tai paziuresiu as ten viskagal kas prisijungti nori?
T_Spark rašė:Simas_GSi rašė:man irgi pirma mintis buvo termostatas. labai sudetinga ji ten pakeisti? o ta davikli kur rasti ir kaip patikrinti ar jis veikia? o jei neveikia yra ju pirkti? penktadienio nakti nakvosiu garaze, tai paziuresiu as ten viskagal kas prisijungti nori?
Lengva termostatÄ tÄ pakeist, daviklių irgi bÅ«na pirkt navalom. Geriau atvažiuok Å”iandien ÄÆ meet'Ä 20:00 ant hyper RIMI stogo Savanorių pr.
TAUTV1S rašė:Sunku jį būtų pačiam pasikeist ir kurio jis ten vietoj randasi? Kokia kaina maždaug? Atsiprašau už tokius žalius klausimus..